4,8 uit 5 ⭐| Beoordeling gebaseerd op 5.300 beoordelingen

14 dagen omruilbeleid | gemakkelijke uitwisseling

Su cesta

Su cesta está actualmente vacía.

Achtergronden van Mountain Movers en spannende inzichten van de oprichter (Over ons)

 

Ik ben Imanuel - de oprichter van Mountain Movers. Ik ben nu 20 jaar oud en ik ben ongelooflijk dankbaar voor wat God de afgelopen jaren heeft gedaan in onze relatie met Mountain Movers en mij.
Maar eerst even iets over mij:
Ik ben als christen opgegroeid in een klein dorpje in Saksen en heb in mijn jeugd al snel kunnen ervaren hoe briljant God is en dat hij onvoorwaardelijk van mij houdt.
Door verschillende kampen die ik bezocht, werd ik er steeds meer van bewust dat God een goed plan voor mij heeft en dat ik samen met Hem een ​​groot project kan starten.
Door de verschillende vrije momenten en onder begeleiding van enkele mentoren heb ik snel veel kunnen leren.
(Ben je geïnteresseerd in welke kampen ik heb bezocht en wat ik daar heb kunnen leren? Zo ja, schrijf dit dan hieronder in de reacties)
Ik heb mogen ervaren hoe God door mij heen werkte en er gebeurden allerlei wonderen in mijn omgeving. Het briljante eraan?
Er vonden wonderen plaats op een grote verscheidenheid aan gebieden.
Ik heb bijvoorbeeld veel genezing kunnen ervaren in mijn omgeving en mezelf.
Weet jij dat ook? Welke wonderen heb je al meegemaakt?
Ik heb Mountain Movers opgericht nadat ik in 2019 afstudeerde aan de middelbare school. Ik wist toen dat ik in mijn werk iets voor en met God wilde doen.
Dus vroeg ik God wat Zijn plan voor mij was.
Na enige tijd van gebed kreeg ik het antwoord dat ik kan studeren en God groot kan maken via mijn eigen merk en zijn boodschap aan de wereld kan brengen.
Dus ben ik eind 2019 begonnen met mijn studie maatschappelijk werk en heb ik Mountain-Movers opgericht.
Leuk weetje: in het begin wist ik niet hoe ik het merk moest noemen. Hoe ik dit bedacht heb, lees je hieronder.
Favoriete Bijbelvers en hoe Mountain Movers tot stand kwamen:
 
In de hele tijd hebben, naast de vele gebeden en gesprekken met andere mensen, twee Bijbelverzen een grote impact op mij gehad.
Het eerste Bijbelvers staat in Mattheüs 6:33
"Zoek eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid,
dan zal dit allemaal op jou vallen.“
Omdat het Bijbelvers zo belangrijk voor mij is, heb ik deze of deze manier van leven ook geïdentificeerd als een heel belangrijk punt voor bergverhuizers. Het gaat over God in al het werk. Als het niet langer om God gaat, dan is het doel van Mountain Movers gemist.
  
Het tweede Bijbelvers staat in Mattheüs 17, 21:
"Want voorwaar, Ik zeg je: als je een geloof hebt als een mosterdzaadje, kun je tegen deze berg zeggen: 'Word omhoog getild!' en hij zal omhoog worden gebracht; en niets zal onmogelijk zijn voor Jij."
  
Ik was gefascineerd door het idee dat absoluut niets onmogelijk is en dat zelfs bergen verzet kunnen worden. Toen ik het merk een naam gaf, kostte het me wat tijd om aan dit bijbelvers te denken. Ik had eerder aan verschillende andere namen gedacht, maar toen ik me dit Bijbelvers herinnerde, wist ik dat het er iets mee te maken had.
Hieruit ontstond het idee “Mountain - Movers” met als hoofdboodschap
  

Niets is onmogelijk door geloof”

dus “niets is onmogelijk voor wie gelooft.“

  
 
Naar werken
Sinds het begin werkt Mountain-Movers nauw samen met een Duitse drukkerij, waardoor we in korte tijd veel nieuwe producten hebben kunnen uitbrengen en er staat nog veel te wachten in de toekomst.
Ik ben opgewonden om te zien wat God in petto heeft voor Mountain Movers, maar ik weet dat hij er goede gedachten over heeft en dat er nog veel geweldige dingen zullen gebeuren.
Ga jij mee op deze reis en word jij ook een bergverhuizer die bergen om je heen kan verzetten?

 

18 Comentarios

 • Thomas Deffke

  Hallo Ihr lieben Geschwister
  Wunderbar das es euch gibt. Ich trage auch schon Mode von euch. Gott gebraucht Kleidung um auf sich aufmerksam zu machen.
  Ich selbst , das teile ich gern mit euch, habe ein spannendes Jahr vor mir. Ich bin ja Religionslehrer. Ich werde ab September 24 in ein Sabbatjahr/ Auszeit gehen um mich von meinem Herrn neu inspirieren zu lassen wo er mich braucht. Ich bin für alles offen ….ein Cafe der Hoffnung ist nur eine Idee…. Danke für euren Dienst und vielleicht höre ich von euch. Seid gesegnet. Thomas Deffke aus Zeithain

 • Manuela

  Großartig… Aus Sachsen also(wie ich): Weesde da biste mür soford sümpadüsch! ;-) Habe dich gerade entdeckt und fürchtete wieder ein amerikanisches Unternehmen mit exorbitanden “Shippinggebühren”!

 • Karl Schweizer

  Was für uns Menschen unmöglich ist, ist für Gott möglich. Lukas 18:27

  Ist das erste was mir da einfällt. Du bist genau so alt wie ich. Halleluja das du schon so viel wirken konntest und mit deinem Business wirklich den Unterschied machst. Mach weiter so! Auf das noch mehr Menschen auf dich aufmerksam werden und Jesus kennenlernen dürfen! Halleluja!

 • Julian

  Hey Imanuel🙌
  Eine schöne Message steht hinter deiner Marke. Ebenfalls schöne Worte von dir🙏😊

 • Julia

  Moin Immanuel,
  Vielen Dank für deinen tollen Beitrag, der hilft die Welt zu erhellen! Ich finde es schön, dass es noch immer Christen gibt, die auch an der Bibel festhalten. Ich bete für deine Arbeit! Liebe Grüße aus Hamburg

Deja un comentario

Tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados